Welkom op Scheelzien.org

Deze site werd opgericht met als doel volwassenen en kinderen die kampen met strabisme of scheel zien te informeren om een betere behandeling van deze aandoening te bekomen. Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat in de geneeskundige praktijk nog steeds enkele hardnekkige dogma’s overeind blijven hetgeen vele patiënten verhindert het best mogelijke binoculair zicht binnen hun bereik te behalen. Er moet dringend werk gemaakt worden van betere samenwerking tussen optometristen en oftalmologen en het naar waarde schatten van visuele therapie. Met dit project hoop ik hier een klein steentje aan te kunnen bijdragen alsook een groter algemeen bewustzijn van de problematiek (medisch schoolonderzoek, huisartsen, oogartsen, …). Daarnaast hoop ik dat sommigen van jullie dankzij deze website een meer bevredigende behandeling van hun probleem op het spoor komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*